Karhen Rakennus Oy

40 vuotta rakentamista!

Karhen Rakennus Oy tarjoaa rakennusurakointipalveluja Pirkanmaan alueella. Olemme toimineet menestyksekkäästi jo neljällä vuosikymmenellä. Työntekijämme ovat pitkänlinjan ammattilaisia, jotka myös puolestaan ovat sitoutuneita palvelemaan asiakkaitamme.

vastuullinen ja luotettava

Meillä on käytössämme sisäinen laatujärjestelmä ja meille on myönnetty RALA-sertifikaatti ja AAA-luottoluokitus. Olemme vastuullinen ja luotettava julkisten kohteiden rakentaja Tampereella ja Pirkanmaalla jo 40 vuoden kokemuksella.

Liike-
rakentaminen

Teemme ammattitaidolla laajennukset, saneeraukset, korjaukset sekä liiketilojen muodonmuutokset.

Teollisuus- rakentaminen

Toteutamme tehdasrakennusten, hallien ja varastojen laajennukset, saneeraukset ja korjaukset.

Korjaus- rakentaminen

Suoritamme onnistuneesti sekä uudenaikaisten että vanhojen, kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden saneeraukset.

JULKISTEN KOHTEIDEN RAKENTAJA TAMPEREELLA JA PIRKANMAALLA

Jo 40 vuoden ajan asiakkaitamme ovat olleet pääasiassa valtio, kunnat, julkiset yritykset, teollisuuskiinteistöt ja asunto-osakeyhtiöt. Rakentamisen Laatu RALA Oy on myöntänyt
meille rakennusyrityksen pätevyystodistuksen ja käytössämme on myös sisäinen laatujärjestelmä.

Tarjoamme rakennusurakointipalveluna teollisuusrakentamista, liikerakentamista ja julkisten kohteiden korjausrakentamista. Palvelemme asiakkaitamme vastuullisesti ja pystymme tarvittaessa venymään kiperissäkin tilanteissa.

Karhen Rakennus Oy on vahvasti asiakaslähtöinen yritys.

UUDISRAKENTAMINEN

Teemme myös omia rakennusprojekteja uudiskohderakentamisessa. Olemme rakentaneet
rivitaloasunto-osakeyhtiöitä. Esimerkkeinä Nokian Mäntypuistoon valmistunut 6 huoneiston rivitalo ja 12 huoneiston rivitalo-osakeyhtiön Kaukahelmi, Kaukajärvellä.

Karhen Rakennus Oy on vuonna 1981 perustettu rakennusalan yritys, jonka toiminta perustuu luotettavaan ja vastuuntuntoiseen rakentamiseen Pirkanmaan alueella.